Par meistaru

2011. gada vasarā es nejauši uzdūros informācijai par mājās gatavotiem aliem. Turpinājis "rakt", es atradu burtu salikumu www.kupla.lv kas atšifrējas kā "Kustība par labu alu". Viņu forumā es neklātienē un pēc laika klātienē iepazinos ar citiem mājbrūvēšanas entuziastiem, sasmēlos gudrības un ķēros pie praktiskas pieredzes iegūšanas. Šo blogu izveidoju kad biju pats sabrūvējis nedaudz vairāk kā 100 litrus alus. Jūtu, ka alus tēma mani ir pamatīgi aizrāvusi, tamdēļ caur mani to varat mēģināt iepazīt arī jūs!
2012.gadā es mājās sabrūvēju 500 litrus alus.

2 komentāri:

  1. Palīdziet lūdzu atrast kādu maisu labus miežus alus iesalam... Artūrs 22006679

    AtbildētDzēst
  2. Kāpēc negribi uzreiz iesalu? Bet ja obligāti miežus, tad vari uzzvanīt kooperatīvam LATRAPS, kas dod zemniekiem sēklu un savāc pēc tam speciālos alus miežus. Standarta miezis nederēs, jo tam ir pārāk augsts proteīna līmenis graudā.

    AtbildētDzēst