ceturtdiena, 2013. gada 5. decembris

Līgo ziema

Dodu 90 procentus, ka 90  procentiem vasaras saulgrieži patīk labāk kā ziemas! 90 procenti tas dēļ tā, ka  ir alus! Bet jau euro ēras sākumā, daži uzņēmīgi alusmīļi, pateicoties dažām labām alusdarītravām, un citādi ar alu saistītām iestādēm, "jums" piedāvā vienu varen labu alus pasākumu, labākajās Līgo tradīcijās, aukstākajā un tumšākajā gada laikā.... ziemā!
Pasākums noritēs Alojas kvartālā, saukā arī par Valdemāra pasāžu. Alojas kvartāls atrodas A.Briāna ielā 9, Rīgā. Alojas kvartālā atrodas tādas zināmas vietas kā Valmiermuižas pārstāvniecība Rīgā, klubs "Piens", alus darbnīca "Labietis", kultūras nams "K9", "Piena" velodarbnīca un velotreks, u.c.
Viena daļa no augstāk uzskaitītajiem, piedalās arī šī pasākuma nodrošināšanā. Alus darbnīcā "Labietis" būs pārstāvēti labākie Latvijas mājbrūvētāji, ar saviem ziemas aliem. Iespējams būs viesi arī no Krievijas un Lietuvas. Par "ziemas" aliem, mājbrūvētāji uzskata gan tumšos, gan stipros alus. Viņiem nav obligāti jābūt gan, gan. Un ir vēl daudz un dažādu mītu par tumšajiem un stiprajiem aliem. Tieši tad šos mītus alus pazinēji no mājbrūvētāju loka, centīsies kliedēt. Vienlaicīgi alus darbnīcā "Labietis" notiks alus brūvēšana visas dienas garumā, un apmeklētājiem būs iespējams vērot kurā brīdī īsti tad pielej to spirtu, lai to alu dabūtu stipru ! :)) Mājbrūvētāji piedāvās degustēt mājās pagatavotos "ziemas" alus. Paralēli pasākums notiks gan visā Alojas kvartāla teritorijā, gan Valmiermuižas pārstāvniecībā. Pasākumā piedalīsies arī pavisam jauna alus darītava, "Malduguns", kuru ir nodibinājis bijušais mājas aldaris, Andris, kā arī labākos importa "ziemas" alus piedāvās Ale House. Pasākums solās būt jautrs, jo ir paredzētas gan dejas, gan "burziņi" pie ugunskuriem, gan citas izklaides par kurām vēl informācija sekos. Viss drošāk informācijai par šo pasākumu ir sekot līdz  "Labietis" facebook lapā
Tiekamies!
P.S. Es arī būšu... arī ar alu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru